Fotózás

HR-es tevékenységem során ismertem fel, hogy milyen óriási jelentősége van a fotók minőségének, így megtanultam, gyakorolom a fotózást. Hiszem és vallom, hogy az első benyomásnak és egy pillanatnak döntő fontossága van életünk minden területén, legyen az egy önéletrajzhoz készült fénykép vagy az állásinterjún való megjelenés.

HR-esként és fotósként is felelős vagyok a személyért, akiről a portré fotó készül, mert elő kell hoznom és megörökítenem személyiségének valódi énjét, hogy az önéletrajzában szereplő szavak és képek erejével láthatóvá váljon a személyiségében rejlő tökéletesség.

Fotózásokon mindig készülnek nevetős képek, hogy az ügyfél a fények és kamera miatti stressztől feloldódjon. Lehetőség szerint fotózások előtt sminkesként szeretek is dolgozni, mert addig kialakul egyfajta bizalom kettőnk között, így  már csak a nevetés, jó hangulat és a pillanatok megörökítése a cél.
Bódogh Gabriella fotózás
Fotózások kb 30 percet vesznek igénybe, kb 60 db kép készül, ebből kiválasztjuk a legjobbakat, melyekből 5 db kerül kiretusálásra és CV/ Linkedin profilkép méretűbe lesz megszerkesztve. A többi képből a legjobbak digitális formában kerülnek átadásra DVD-n.

A fotózást követően kiválasztjuk a legprofibb képet, mely TÉGED tükröz, majd HR-es tanácsaimmal az önéletrajzod tökéletesítésében is segítek!

A célom, hogy fotóimmal a legtöbbet hozzam ki másik személyből, hogy a pillanatok Neked dolgozzanak!
Képeim megtekinthetőek a Munkáim menüpont alatt!

ÁRAK

  • Üzleti portré fotózás 5 db retusált és 40 db jól sikerült nyerskép – 15.000 Ft
  • Portfólió fotózás smink nélkül 5 db retusált fotó és 40 db jól sikerült nyerskép – 20.000 Ft
  • Önéletrajz/CV fotózás  5 db és 30 db jól sikerült nyerskép – 15.000 Ft

Minden fotózás mellé kérhető smink: nőknél 5000 Ft/ fő, uraknál 2000 Ft/ fő áron.

Smink elkészítése a stúdió helyszínén vagy Budapesten belül az I Love Beauty szalonban (1064 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 5 sz) vehető igénybe.

Minden más fotózás egyéni árkalkulációt igényel, melyet a megbízóval egyeztetünk.

A honlapon feltüntetett árak alanyi adómentes árak, ÁFA nem kerül rá.

AJÁNDÉK

Önéletrajzírási tanácsadás mellé fotót kérsz, akkor a smink ajándék.
Az ajánlat 2018.06.01 napjáig szól.

Részletekért keress bátran!