Álláskeresési és karriertanácsadás

A munkaerő-piaci trendekkel együtt az álláskeresési technikák is változnak. A mai gazdasági környezetben, bármikor álláskeresővé válhatunk, azonban érdemes tudni milyen álláskeresési technikák vannak online és offline.

Az online álláskereséshez az álláskereső személynek célokat kell kitűznie, hogy milyen szakterületen keres állást és ezt követően érdemes böngésznie az interneten. Lehetősége lesz értesítésekre, hírlevelekre feliratkozni, adatbázisokba regisztrálni, valamint kihasználni a közösségi médiában rejlő potenciálokat.

Offline álláskeresés alatt azok a technikák értendő, melyhez személyes jelenlét szükséges, az álláskeresőknek ki kell terjeszteni kapcsolatrendszerüket, ugyanis az állások 80 %-a nincs meghirdetve.

Egyéni konzultáció során felmérjük álláskeresési és karrier lehetőségeidet, hogy új kilátásokba helyezzük szakmai pályafutásodat. Meghallgatom jelenlegi helyzeted, nem kell feszengened, őszintén megoszthatod Velem kételyeidet, félelmeidet melyeket együtt közösen legyőzünk!

Komplex szolgáltatások keretében önéletrajzírás és üzleti portré/Linkedin profil fotózás is igényelhető.

Forrás: www.pixabay.com

Fontos információ, hogy az általam javasolt információk a gyakorlatban csak akkor működnek, ha a megbízó ügyfél alkalmazza az elhangzott tanácsokat, garanciát pedig nem tudok vállalni az egyéni teljesítményre, a munkavállalás és sikeressége több tényező együttes függvénye.

Részletekért és kedvezményekért keress bátran!