Külföldi munka Ausztria

Dolgozz külföldön Ausztriában!

Örülök, hogy itt vagy, mert az oldalon támogatást kapsz hozzá, hogyan indulj neki a nagy kalandnak, külföldi munkádnak.

Miért jó Ausztriában dolgozni? 

Biztos vagyok benne, hogy komoly oka van, hogy külföldre akarsz menni dolgozni. Lehet, itthon nem sikerül egyről a kettőre jutnod és hó végén a számlák kifizetése után már nem tudsz félretenni, vagy csak a kalandvágy vezérel. Itthon van a családod és a barátaid, de nem szeretnél messzire menni dolgozni? Miért utaznál annyit, mikor a munkádat a szomszédban, Ausztriában is megfizetik? 
Mindenhol dolgozni kell a pénzért, de nem mindegy milyen munkakörülmények között és mennyi pénzért teszed ezt, de ahhoz, hogy nyugodtan tudj belevágni a kalandnak beszélned kell a német nyelvet és valamennyi tartalékkal kell rendelkezned.

Miben tudok én Neked segíteni?

Miben tudok én segíteni?

Munkavállalási tanácsadóként tisztában vagyok a hazai munkaerőpiaci helyzettel, hogy egy fiatalnak mennyire nehéz… de azon vagyok hogy támogassalak a döntésedben.
Profilom egyedisége, hogy személyesen egyeztetjük céljaidat és az önéletrajzod megírásán túl a fotódat is elkészítem hozzá. Itthon, de akár külföldi munkánál is az első benyomás döntő hatással van sikerességedre, ezért sem mindegy, hogy milyen önéletrajzzal és fotóval pályázol meg egy állást.

Szolgáltatásaim a teljesség igényével:

  • Álláskeresési tanácsadás
  • Profi önéletrajzírás, igény esetén fordítással
  • Fotó elkészítése az önéletrajzodhoz