Dolgozz külföldön, akár PÁRODDAL! – külföldi munka pároknak

Örülök, hogy az oldalon vagy, mert ez azt jelenti, hogy külföldön tervezel dolgozni és ehhez keresel támogatást. Biztosítalak róla, hogy jó helyen jársz!

Miért jó külföldön dolgozni?

Meghozni a döntést és külföldön új életet kezdeni nem könnyű, mégis számos lehetőséget rejt életed megalapozásához és nyelvtudásod fejlesztéséhez. Bármelyik országban vállalsz legálisan munkát beszélned kell az adott célország nyelvét, hogy boldogulni tudj. A külföldi munka az egzisztenciád megteremtéséhez segít hozzá, a fizetésedből pedig havi szinten félre tudsz tenni és tartalékot tudsz képezni. Ha pedig nem szeretnél egyedül menni, vidd magaddal párodat is, dolgozzatok együtt!

Miben tudok én segíteni?

Munkavállalási tanácsadóként tisztában vagyok a hazai munkaerőpiaci helyzettel, hogy egy fiatalnak mennyire nehéz egyről a kettőre jutni itthon.
Profilom egyedisége, hogy személyesen egyeztetjük céljaidat és az önéletrajzod megírásán túl a fotódat is elkészítem hozzá. Itthon, de akár külföldön is az első benyomás döntő hatással van sikerességedre, ezért sem mindegy, hogy milyen önéletrajzzal és fotóval pályázol meg egy állást.

Szolgáltatásaim a teljesség igényével:

  • Álláskeresési tanácsadás
  • Profi önéletrajzírás, igény esetén fordítással
  • Fotó elkészítése az önéletrajzodhoz