Önéletrajzírás

A munkaerőpiaci átalakulások és a technológia fejlődésének folytán a piac megköveteli a sematikus, letisztult, kreatív önéletrajzokat, mert áttekinthetőbb és lényegre törőbb. Magyarországon a hirdetések többségében fényképes önéletrajzot kérnek, mely az első benyomást kelti a HR-esben.

Hiába ismeri az álláskereső a különböző technikákat, ha nem ismeri a versenyképes önéletrajzírás és kísérőlevél titkait, ugyanis egy jól összeállított pályázat az első lépés az állás elnyerése felé. Egy jó önéletrajz kiemeli a pályázót a jelentkezők közül, előnyhöz jut a többiekhez képest, ezért is fontos tudni, mire figyeljenek oda. Az álláshirdetésben figyelni kell a rejtett üzenetekre, meg kell keresni a kulcsszavakat és beleépíteni az önéletrajzba, mert a kiválasztást végző szakember a legjobb és legmegfelelőbb jelöltet keresi kulcsszavak alapján.

Forrás: www.pixabay.com

Egyéni vagy csoportos konzultáció során átbeszéljük az önéletrajzírás fortélyait, hogy profi önéletrajzzal pályázd meg álmaid állását!

Lehet tökéletes az önéletrajz, ha a fénykép előnytelen, ezért fontos, hogy kitűnjön a “tömegből”.  Önéletrajzod szakszerű tanácsadása mellé fotózás is igényelhető, így garantáltan olyan fénykép kerül az önéletrajzodba, mellyel kiemelkedsz a többi álláspályázó közül.

Önéletrajzírási tanácsadás mellé fotót kérsz, akkor a smink ajándék.

Az ajánlat 2018.12.01 napjáig szól.

Részletekért keress bátran!